Treemail

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Navigáció

Képek a galériából

Treemail

Jelenlegi hely

Címlap

kert

Kertet, de azonnal!

A nyüzsgő nyugalom ideje

february-3153579_960_720.jpgMihelyt a lombhullatók elbúcsúztak színpompás őszi díszüktől, a téliesre váltó kert előhívja a közkeletű képzettársítást: a téli természet az elmúlás szimbóluma. Szívósan él ez az asszociáció annak ellenére, hogy az örökzöldek, a fenyőfélék és a lomblevelűek derűs vagy sötét, harsány vagy szelíd zöldjükkel nyomatékosan ellentmondanak.

Kutya a kertben

dog-1310545_960_720.jpgTudja-e, aki a megvalósítandó vagy már meglévő és persze nagy becsben tartott kertjében kutyát is akar, hogy mire vállalkozik? Mirtse Áron kutyás szakíró egyszer a következőket mondta erről: A hazai kutyák nagyobb része lakásban vagy kertben él, a hozzáértők szerint legtöbbször erre alkalmatlan feltételek között.

Kő a kertben

A kert - ha jól van kitalálva és megcsinálva - mindig egy táj stilizált megjelenítése. Tájé, amelyet eredetileg a természet hozott létre, és amelyet az emberi képzelet és alkotókészség újrateremtett, kicsinyítve vagy egy-egy részletét kinagyítva lakhelye közelébe hozott, legfőbb jellemzőit új összhangba rendezve alkotássá formált.